New menu in Browar Lubicz!
11/04/2016
Wraz z wiosną nadchodzą u nas wielkie zmiany. Nowy Szef Kuchni – Rafał Wcisło, a wraz z nim nowe menu, obfite w pyszne, aromatyczne i niezwykle ciekawe dania. Przychodźcie, próbujcie i polecajcie je innym!
Już 12 kwietnia pojawią się nowe, zaskakujące smaki, pełne świeżości, a zarazem wpasowujące się w naszą filozofię kuchni. Kolorowe dania, pełne aromatu, który wypełni nasze przestrzenie, tworząc prawdziwie pyszną atmosferę! Każdy Gość znajdzie coś dla siebie.
W odświeżonym menu znajdziecie potrawy mięsne, wegetariańskie oraz wspaniałe desery.
W nowych propozycjach, wciąż będziemy korzystać z lokalnych dostawców i produktów regionalnych. Chcemy zapewnić naszym Gościom najwyższą jakość, zarówno jedzenia, jak
i obsługi, aby czuli się u nas wyjątkowo.
Zmiany w Browarze Lubicz sięgają jeszcze dalej! Twórcą naszej odmienionej karty jest nowy Szef Kuchni Rafał Wcisło, który niejednokrotnie osiągał sukcesy w małopolskich konkursach kulinarnych. Rafał pracował zarówno w krakowskich, jak również zagranicznych restauracjach („Brasserie”, „Kawaleria”, „Biała Róża”). Swoje umiejętności doskonalił w „Nova Resto Bar” pod czujnym okiem Katarzyny Lach – szefowej kuchni, gdzie jak twierdzi, zdobył największe doświadczenie. Czym odznaczają się potrawy przygotowane przez Rafała? Wyrafinowanym smakiem oraz wyszukanym podaniem, co pokazał przy tworzeniu naszego nowego menu!
Zapraszamy wszystkich do spróbowania naszych nowych dań!